Welkom bij

MIJN BLOG

Bruidsfotografie Ernst en Anouck, Stichting IEP, Bergen

De bruiloft van Ernst en Anouck was een droom. Niet alleen vanwege de prachtige lokatie, Stichting IEP, of vanwege de fantastische styling door Buiten Bruiloft, maar vooral vanwege de band die ik voelde met Anouck en Ernst. Voor de bruiloft hadden we al eens een familie fotoshoot gedaan en een bakkie koffie gedronken. Door de eerdere fotoshoot was de bruiloft zelf zó relaxt! De kids wisten al wie ik was en het voelde alsof ik al onderdeel was van hun vriendenkring.

De avond voor de bruiloft verzamelde iedereen bij Stichting IEP, er werden zelfs tentjes opgezet om hier te kunnen overnachten. De volgende dag was een aaneenschakeling van tranen en hard gelach. Als verassing was er een tuk tuk om Ernst en Anouck naar de ceremonie te rijden met hun gevolg (kijk zelf maar wat ik bedoel;)). Heerlijk! Het gaf iedereen weer het gevoel 16 te zijn!

Een ontroerende ceremonie en een speech van Ernst maakten de verbondenheid voelbaar voor iedereen. De avond werd afgesloten met een heerlijk diner onder de rijk versierde tent én een hoosbui! Goed voor fantastische verhalen die zullen worden doorverteld aan de komende generaties!

Lieve Anouck en Ernst, bedankt dat ik onderdeel hiervan mocht zijn en dat we nog steeds zulk leuk contact hebben! Snel weer een fotoshoot of bakkie koffie plannen?

Leveranciers: lokatie; Stichting IEP – Trouwlokatie; Vredeskerkje – Styling; Buiten Bruiloft – Ringen; Le Mariage Alkmaar – Trouwpak; New Tailor – Trouwjurk; Monique Lhuillier Bloomfeld – Bruidskapsel; Rosie de Haas 

no comments
Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared.

verplicht

menu