Welkom bij

MIJN BLOG

Bruidsfotografie Raymond en Jennifer, Teylers Museum, Haarlem

Soms raken mensen je. Maken ze iets los in je waar je een stukje rijker van wordt dan je daarvoor was. Raymond en Jennifer zijn dit soort mensen. Mensen met een oprecht hart van goud, hartelijk en gastvrij. En zo kwam het dat ik aan het eind van deze dag aan mocht schuiven bij het diner en mocht genieten van heerlijk eten en leuk gezelschap!

Toen Jennifer en Raymond voor het eerst voor mijn lens stonden voor een verlovings-shoot was het al duidelijk….Raymond en Jennifer zijn voor elkaar gemaakt. De liefde is voelbaar wanneer je bij ze in de buurt bent, zo ook op hun bruiloft!

De dag begon aan het mooie Spaarne in Haarlem, met een fantastische ceremonie in het Teylers Museum. Met zelf gesproken geloftes en mooie woorden van de broer van Raymond en de voormalig baas van Jennifer was het een ceremonie om niet meer te vergeten. Een rondvaart door Haarlem gevolgd door een heerlijk diner maakte de dag meer dan perfect.

Wat ik voornamelijk niet meer zal vergeten is dat het super lieve mensen zijn, oprecht in je geïnteresseerd. En dat zelfs wanneer je Raymond op een drukke woensdagochtend in Alkmaar tegen het lijf loopt hij de moeite neemt zich voor te stellen aan je moeder en oma en een praatje te maken.

Lieve Jennifer en Raymond ik wens jullie al het geluk in de wereld en hoop jullie nog eens tegen het lijf te lopen!

no comments
Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared.

verplicht

menu