Over mij

LEUK JE TE ONTMOETEN

" What lies before us and what lies behind us are small matters compared to what lies within us. And when you bring what is within out into the world, miracles happen"

- Henry David Thoreau

Op jullie trouwdag het verhaal, het gevoel verwoorden met mijn foto’s, dat is wat ik doe. Aanwezig te mogen zijn om door fotografie een erfenis voor vele generaties na jullie te mogen maken is waarom ik mijn beroep het leukste ter wereld vind!

Mijn bruidsreportages bestaan uit de ideale combinatie van journalistieke fotografie en tijdloze persoonlijke kunst gemaakt van jullie bruiloft. Ik ben altijd opzoek naar bijzonder licht om mijn foto’s die extra dimensie te geven. Ik hou ervan te spelen met composities en objecten in de ruimte om zo elke keer een nieuw verhaal te maken. Zodat ik unieke foto’s voor jullie kan maken.

Een groot gedeelte van de dag leg ik op een journalistieke manier vast. Van de grote momenten tot de kleinste details die de dag zo bijzonder maken fotografeer ik. Jullie zullen haast niet merken dat ik er ben. Er zullen ook een paar momenten zijn die wat meer geregisseerd zijn: natuurlijk de familiefoto’s en jullie eigen portret-shoot waarin we uitgebreid de tijd nemen iets unieks voor jullie te creëren. Ook heb ik extra aandacht voor de details, zo maak ik graag bijzondere close ups van de ringen en bijvoorbeeld een haarsieraad of sluier.

"Echt gelukkig word ik van het fotograferen van mensen! Jullie het gevoel geven van: ‘wauw zijn wij dat? Wat gaaf!’. Dat is waar ik in al mijn foto’s naar streef."

Gepubliceerd op:

menu