Over mij

LEUK JE TE ONTMOETEN

" What lies before us and what lies behind us are small matters compared to what lies within us. And when you bring what is within out into the world, miracles happen"

- Henry David Thoreau

Op jullie trouwdag het verhaal, het gevoel verwoorden met mijn foto’s, dat is wat ik doe. Aanwezig te mogen zijn om door fotografie een erfenis voor vele generaties na jullie te mogen maken is waarom ik mijn beroep het leukste ter wereld vind!

Mijn bruidsreportages bestaan uit de ideale combinatie van journalistieke fotografie en tijdloze persoonlijke kunst gemaakt van jullie bruiloft. Ik ben altijd opzoek naar bijzonder licht om mijn foto’s die extra dimensie te geven. Ik hou ervan te spelen met composities en objecten in de ruimte om zo elke keer een nieuw verhaal te maken. Zodat ik unieke foto’s voor jullie kan maken.

Wanneer ik niet fotografeer ben ik mama van Juliëtte en vriendin van Corné en samen reizen we de hele wereld rond. Onze laatste grote reis was naar Australië en Nieuw Zeeland. Elke keer verwonder ik me over de schoonheid van moeder aarde én de mensen die ik tegenkom. Omdat ik vind dat het ook aan mij is om de wereld een klein beetje beter te maken ben ik op een zoektocht hoe ik dit kan doen én hoe ik anderen kan inspireren dit ook te doen. Nieuwsgierig hoe? Kijk eens op www.mosquitopower.nl

Omdat ik jullie goed wil leren kennen en jullie de best mogelijke service wil bieden, neem ik maximal 10 bruiloften per jaar aan. Wil je weten of jullie datum nog beschikbaar is? Neem dan met het formulier aan de onderkant van deze pagina contact met mij op.

Liefs,

Kim

"Echt gelukkig word ik van het fotograferen van mensen! Jullie het gevoel geven van: ‘wauw zijn wij dat? Wat gaaf!’. Dat is waar ik in al mijn foto’s naar streef."

Gepubliceerd op:

menu