Over mij

LEUK JE TE ONTMOETEN

" What lies before us and what lies behind us are small matters compared to what lies within us. And when you bring what is within out into the world, miracles happen"

- Henry David Thoreau

Dat ik foto's maak heb je waarschijnlijk al begrepen. Ik hoop dat mijn foto's jouw hart raken. Dat ze je een verhaal vertellen van liefde en connectie, de twee belangrijkste 'dingen' op deze wereld. Dé reden waarom ik fotografeer, zodat ik nieuwe connecties kan opbouwen en getuige mag zijn van allesomvattende liefde tussen twee mensen, gezinnen, families of gekozen families.

Behalve foto's maken wil ik heel graag het leven van mensen een stukje beter maken. Ik doe dit door mijn kennis van bruidsfotografie, business en bewustzijn te delen en in een 1 op 1 coachingstraject fotografen te helpen een sterke business op te zetten.

Wanneer ik niet met business en fotografie bezig ben, ben ik mama van Juliëtte en verloofde van Corné (wij gaan in juli trouwen) en samen reizen we de hele wereld rond. Onze laatste grote reis was naar Australië en Nieuw Zeeland. Ook zijn we samen naar Cuba, Santorini en Zakynthos geweest. Elke keer verwonder ik me over de schoonheid van moeder aarde én de mensen die ik tegenkom. Hierdoor ben ik geïnspireerd om minder spullen te kopen, tweedehands kleding en spullen aan te schaffen en meer eco en bio producten en eten te kopen. Alle kleine beetjes helpen, right? En samen kunnen we de wereld een stukje beter maken. Zo ben ik gefascineerd door 'conscious parenting', de kracht van edelstenen en essentiële oliën en de invloed van eten op je lichaam en geest.

Als je wilt dat ik je bruiloft vastleg wil ik je nog even iets vertellen: omdat ik jullie goed wil leren kennen en jullie de best mogelijke service wil bieden, neem ik maximal 10 bruiloften per jaar aan. Wil je weten of jullie datum nog beschikbaar is? Neem dan met het formulier aan de onderkant van deze pagina contact met mij op.

Als je wilt dat ik je ga coachen, mail me dan op kim@kimvandenbroek.nl voor meer informatie.

Liefs,

Kim

"Echt gelukkig word ik van het fotograferen van mensen! Jullie het gevoel geven van: ‘wauw zijn wij dat? Wat gaaf!’. Dat is waar ik in al mijn foto’s naar streef."

Gepubliceerd op:

WE TRAVEL THE WORLD TOGETHER

menu