Prijzen bruidsfotografie

"Kim, zoals jij zegt dat je gelukkig wordt van het fotograferen van mensen, zo worden wij heel gelukkig van jou! Op onze trouwdag wist je precies de mooie momenten te vangen! Je hebt speciale plaatjes van ons weten te schieten waarop enorm mooi te zien is hoe wij straalden op die dag."

- Fred en Marjolein

Je hebt al een super mooie reportage van jullie bruiloft vanaf € 1450,- voor 6 uur fotografie. 

Wat je hier dan allemaal voor krijgt:

💍 Een gezellig kennismakingsgesprek bij jullie thuis of in jullie favoriete koffietentje.

🙋 6 uur fotografie door mij! 

👰 Minimaal 300 foto's die de dag perfect weergeven. Van muurwaardige foto's van jullie twee, tot alle momenten die je zelf niet eens hebt gezien. 

🤵 Binnen een week een mooie preview van jullie foto’s in web resolutie.

🎉 Spetterende beveiligde online fotogallery van alle nabewerkte trouwfoto’s die tevens super makkelijk te delen is met jullie gasten. 

😍 Een luxe mini trouwalbum met houten usb stick in een handgemaakt linnen doosje.

Natuurlijk kunnen jullie ook bij mij terecht voor een album, prints of losse afdrukken. 

Alle prijzen zijn inclusief reiskosten (binnen Nederland) en BTW.

P.s.: deze tarieven zijn geldig t/m 31 december 2018. Willen jullie voor 2019 boeken? Vraag me dan naar de tarieven.

Prijzen buitenlandse bruiloften:

Gaan jullie in het buitenland trouwen en willen jullie dat ik de bruiloft fotografeer? Dat kan! Dit houdt in dat er wat extra kosten worden gerekend voor vervoer en verblijf. Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek (kan ook via Skype of telefoon indien jullie in het buitenland wonen) en een offerte op maat!

"Woorden schieten te kort om aan te geven hoe blij we zijn met Kim als trouwfotografe. Kim is écht een topper! Ze was rustig en behulpzaam tijdens het fotograferen van het aankleden ’s ochtends, duidelijke en daadkrachtig tijdens het maken van de groepsfoto’s, en gezellig en super enthousiast tijdens het fotograferen van de rest van de dag. De foto’s zijn werkelijk waar prachtig geworden! Er zijn mooie overzichtsfoto’s van de volle kerk, prachtige close-ups, schitterende actiefoto’s en mooie detailfoto’s van onze ringen, handtekeningen, accessoires etc. En we kunnen ook nog eens heel veel gasten blij gaan maken met mooie spontane foto’s van de aanwezige kindertjes, stelletjes, zwangere vriendinnen en andere mooie mensen! Prijs-kwaliteit verhouding helemaal top. Professionaliteit uitstekend. Zoek niet verder! En boek ook gelijk een verlovingsshoot bij Kim. Wij waren het niet van plan, maar zijn blij dat we toch een verlovingsshoot gekregen hebben van Kim: het was een gezellig dag, de foto’s zijn wederom schitterend, en het was goed voor ons om alvast aan de camera te wennen zodat het fotograferen op de dag zelf een stuk gemakkelijker en sneller ging. Kies Kim!"

- Joe en Ellen

Neem contact op met onderstaand formulier om te kijken of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum! ❤️

menu