Referenties

WAT BRUIDSPAREN ZEGGEN

Evert & Mariƫlle

Wat zijn we blij dat we Kim als fotograaf hadden op onze bruiloft! Zowel de foto’s van de loveshoot als van de bruiloft zelf zijn echt prachtig geworden. Onze hele familie is haar inmiddels bij iedereen aan het aanbevelen en ik zie overal profielfoto’s gemaakt door Kim opduiken ;).

Ze heeft echt kijk op mooie plaatjes, kickt op het juiste licht, weet de perfecte momenten steeds te vangen en dat allemaal zonder in de weg te lopen of overdadig veel instructies te geven, vaak hebben we niet eens in de gaten gehad dat ze een bepaalde foto maakte.

Daarnaast is ze gewoon een superleuke vrouw die helemaal opging tussen de rest van de gasten. Ze stelt je op je gemak tijdens het maken van de foto’s (wat het resultaat natuurlijk ten goede komt) en de communicatie verliep altijd heel soepel. Hoewel het wachten ons zwaar viel, hadden we binnen een mum van tijd onze trouwfoto’s. We kunnen ernaar blijven kijken en bevelen haar dan ook warm aan!

Reinier & Rebecca

Wow, Kim, you’ve been amazing! We really enjoyed having our photos taken by you on our big day. Meeting you a few weeks before the wedding to discuss the shots really helped us to feel relaxed on the wedding day itself. Seeing the results has brought back all of the good memories. We love your style and are so happy that we chose you!

Hugo & Marleen

De love shoot én de bruiloft waren geweldig!Kim was f-a-n-t-a-s-t-i-s-c-h! Een spontane, leuke en professionele benadering. Wij zouden niet weten wat beter kan (sorry Kim, geen verbeterpunten ;-)).

Jeroen & Sanne

Kim heeft vorig jaar onze verlovingsshoot en bruiloft gefotografeerd en de foto’s zijn echt meer dan fantastisch geworden!! We konden uiteindelijk echt niet kiezen welke foto’s we in ons trouwalbum wilden omdat ze allemaal zo ontzettend mooi waren. Kim is echt een hele leuke meid met wie we het heel gezellig hebben gehad! We raden haar aan iedereen aan!

Matthijs & Lisanne

Wij zijn super blij dat we Kim hebben gevraagd onze bruiloft te fotograferen! Door Kim haar enthousiasme voelden wij en ook onze gasten ons helemaal op ons gemak. De foto’s zijn fantastisch geworden, zoals de herinnering aan de mooiste dag van je leven hoort te zijn!

Raymond & Jennifer

Kim is echt een top fotograaf! We zijn echt blij dat Kim de foto’s heeft gemaakt van onze bruiloft. De foto’s voldoen helemaal aan onze wensen! Het licht op de verschillende foto’s is ook top. Kim heeft veel verschillende foto’s gemaakt; een rapportage van ons op de trouwlocatie, close up’s, mooie foto’s van de ceremonie en ook veel leuke en gezellige foto’s van onze gasten en de rest van de dag. Alles is bij Kim tot in de puntjes verzorgd. Wij zijn ook blij dat we voor de loveshoot hebben gekozen, zodat we al een beetje konden wennen aan de camera! Wij raden Kim echt aan als fotograaf!

Jan Paul & Lysanne

Wouwww, wat een geweldige bruidsfoto’s!! Door de manier van werken hebben we snel een ontspannen sfeer gevoeld, ondanks dat wij nog nooit een fotoshoot hadden gedaan. Dit zag je absoluut terug in de foto’s. Geweldig de momenten weten te pakken zonder dat wij (of de gasten) het door hebben gehad. Fijne aanwezigheid en fantastisch resultaat. Nogmaals enorm bedankt!!

Peter & Daniƫlle

Als grafisch vormgever die regelmatig met kwalitatief goede foto’s werkt, heb ik nogal wat eisen voor een goede fotograaf. Kim voldoet aan alle eisen en dan is ze ook nog eens een heel leuk en gezellig mens. Wij hebben tijdens ons huwelijk een supershoot gehad, ondanks de regen. En het resultaat is ook nog eens erg mooi! Dus JA wij raden Kim iedereen zeker aan.

Joe & Ellen

Woorden schieten te kort om aan te geven hoe blij we zijn met Kim als trouwfotografe. Kim is écht een topper! Ze was rustig en behulpzaam tijdens het fotograferen van het aankleden ’s ochtends, duidelijke en daadkrachtig tijdens het maken van de groepsfoto’s, en gezellig en super enthousiast tijdens het fotograferen van de rest van de dag. De foto’s zijn werkelijk waar prachtig geworden! Er zijn mooie overzichtsfoto’s van de volle kerk, prachtige close-ups, schitterende actiefoto’s en mooie detailfoto’s van onze ringen, handtekeningen, accessoires etc. En we kunnen ook nog eens heel veel gasten blij gaan maken met mooie spontane foto’s van de aanwezige kindertjes, stelletjes, zwangere vriendinnen en andere mooie mensen! Prijs-kwaliteit verhouding helemaal top. Professionaliteit uitstekend. Zoek niet verder! En boek ook gelijk een verlovingsshoot bij Kim. Wij waren het niet van plan, maar zijn blij dat we toch een verlovingsshoot gekregen hebben van Kim: het was een gezellig dag, de foto’s zijn wederom schitterend, en het was goed voor ons om alvast aan de camera te wennen zodat het fotograferen op de dag zelf een stuk gemakkelijker en sneller ging. Kies Kim!

Elmer & Hanneke

Ik kan niks beters zeggen dan: WAUW!! Wat onwijs mooie foto’s. Past helemaal bij het plaatje hoe mooi de dag zelf was en hoe wij deze beleefd hebben. Dank je wel Kim! X

Fred & Marjolein

Kim, zoals jij zegt dat je gelukkig wordt van het fotograferen van mensen, zo worden wij heel gelukkig van jou! Op onze trouwdag wist je precies de mooie momenten te vangen! Je hebt speciale plaatjes van ons weten te schieten waarop enorm mooi te zien is hoe wij straalden op die dag. Elke keer als we alleen maar de slideshow afdraaien, die je enorm snel na onze trouwdag ons kon toesturen, krijgen we weer tranen in onze ogen en beginnen we weer te glimmen van geluk. Door te kijken naar de foto’s zien we momenten die we zelf niet eens hebben opgemerkt, zo leuk! Je gaf ons tips voor mooie foto’s maar was ook zo flexibel om wat afwijkende kiekjes te maken. Kim ging mooi op in het publiek maar heeft enorm mooie foto’s weten te schieten. We vonden het erg fijn dat je onze fotograaf was en bevelen je graag aan bij anderen!

Herman & Elianne

Kim is een fantastische fotograaf! Ze heeft gevoel voor detail en is altijd op zoek naar het ‘juiste licht’. We hebben bij zowel de loveshoot als op de grote dag zelf veel lol gehad, wat resulteert in fantastische ontspannen foto’s.

Maarten & Monica

We zijn ontzettend tevreden over de fijne samenwerking en professionaliteit van Kim. Daarnaast is ook het eindresultaat super geworden! Kim heeft alle mooie momenten van onze bruiloft prachtig vastgelegd. Verder liep het contact met Kim heel fijn en ontspannen, waardoor we helemaal op ons gemak waren. En dat zie je terug in de foto’s! We hebben dan ook van heel veel mensen gehoord: “wat een leuke en goede fotograaf hadden jullie!". En daar zijn wij het helemaal mee eens.

Mark & Marieke

Wij hadden natuurlijk al wat foto’s gezien van Kim voordat ze ons huwelijk vastlegde dus we kenden haar stijl. Nu we een aantal foto’s van onze dag gezien hebben zijn we heel blij dat we voor haar gekozen hebben. Kim heeft precies de sfeer van de dag kunnen “vangen”! Heel belangrijk want voordat je het weet is het voorbij. Daarnaast heeft ze heel veel mooie momenten gefotografeerd die wij niet gezien hebben en het is heel leuk om de dag, kijkend naar die prachtige foto’s, opnieuw te kunnen beleven. We vinden Kim heel prettig in de omgang, flexibel (toen we haar 1,5 week voor het huwelijk belden kon ze snel schakelen) en professioneel. Goed oog voor detail! We kunnen Kim van harte aanbevelen aan iedereen die zijn mooie momenten vastgelegd wil hebben!

Christian & Marjolein

Vandaag alle foto’s van onze bruiloft gekregen van Kim. Ze zijn allemaal ontzettend mooi geworden! Het voldoet helemaal aan onze verwachting. Kim is een TOP fotograaf!!

Stuart & Sahar

Thank you for the lovely photos.
They are indeed a full capture of our day. We are so glad that we had you there with us.

CHECK JULLIE TROUWDATUM

Populaire trouwdata zijn snel geboekt, check daarom nu jullie trouwdatum!

Wil je nog wat vragen? Of in real life een vrijblijvend gesprek?

menu