Voor fotografen

Coaching en resources

Hey✨,

Daar zat ik dan, net alleenstaand mama geworden van een prachtig meisje maar zonder baan, huis of enige vorm van inkomen of spaargeld. I just hit rock bottom. Het was bijna 6 jaar geleden voor mij 'alles of niets'. Terug gaan naar een 9-5 baan en weer 40 uur werken (en dus niet bij mijn dochter zijn) was voor mij geen optie. Ik sprong in het diepe en begon mijn eigen bedrijf als lifestyle en bruidsfotograaf. Ik was vastberaden!

Misschien heb jij een totaal ander verhaal. Droom je er al jaren van je eigen bedrijf te starten, of door te zetten, zodat je eindelijk zonder die baan kunt die je absoluut niet gelukkig maakt. Het idee dat je dit nog 40 jaar of meer moet doen grijpt je naar de keel en ontneemt je je adem.

Misschien droom je van een leven als digital nomad. De wereld rond reizen, de meest geweldige mensen ontmoeten én talloze bruiloften te mogen vastleggen.

Of misschien wil je wel gewoon meer vrijheid en kunnen kiezen of je je kind van school haalt, gaat kijken bij zwemles en de schoolvakanties vrij te kunnen zijn.

Ik boekte het eerste halfjaar als bruidsfotograaf 10 bruiloften, het daaropvolgende jaar 18 en daarna 24! En dat zónder foto-opleiding! En nog tientallen fotoshoots! Eindelijk hoefde ik niet meer met pijn in mijn buik mijn dochter thuis te laten om naar een zwaar onderbetaalde baan te gaan, waar ik dikwijls naar de klok staarde in de hoop dat de tijd sneller zou gaan.

Niet dat het makkelijk was: álles heb ik zelf moeten uitzoeken. Uren zat ik 's avonds aan de studie, ik grapte weleens dat ik nu 'from 9-5 and 5-9' werkte. Alle Engelstalige sites die ik kon vinden verslond ik, urenlang deed ik research op YouTube e.d. om te leren editen (ja dat kon ik niet eens) en te bedenken hoe ik aan klanten ging komen. Maar omdat ík het al heb uitgezocht, hoef jij dat niet meer! 

Lijkt het je wat om in drie maanden je bedrijf én je level een schop onder zijn kont te geven en doelen te bereiken waar je alleen van kon dromen? Om je inkomen te verdubbelen? Vrijheid te creeëren door verbeterde workflow én balans in je leven?

Neem dan hier even contact met me op voor een (gratis en vrijblijvend) Skype gesprek waarin we kijken waar jij op vast loopt en we je doelen glashelder krijgen. En om te kijken of de vibe tussen ons goed is en ik degene ben om jou 1 op 1 te coachen.

Let's rock this business thing babe! Shine on✨🙏! 

business tip monday Tips voor fotografen
menu